Здравейте Warlander-и, Зевс е тук!

Преди три години и половина се роди сървър на Lineage II с името L2Warland. L2Warland оживя, след обещание, което дадох на себе си, няколко месеца по-рано. Преди да спомена това обещание, бих искал да обясня защо е направено това.
Като всички вас, аз бях класически играч на Lineage II, който израстна с любов към нея във време, когато убиването на чудовища на Cemetery беше голямо удоволствие. Това беше време, когато току-що открихме съвсем нов свят, отворен свят, без ограничения, както никоя друга игра до момента. Това беше нов начин да се играе видео игра, беше свят, в който не трябваше да слагаме топка в кош, а да се справяме с други бойци с логика и стратегия, каквито никое NPC не може да има. За да успееш, трябваше да работиш много усилено над своя боец, трябваше да намериш хора, които да те подкрепят в битки, да създадеш КЛАН. И в крайна сметка да ги почувстваш като истинско семейство, приятели, братя и любовници.
Както казах преди, играх Lineage II преди много време, в продължение на около осем години, но след това ангажираността, семейните задължения и необходимостта да оцелея ме накараха да спра да играя Lineage II. Разбира се, ако прочетете този текст, ще разберете по-добре от мен, че L2 не е просто игра, това е голяма любов, която никога няма да забравите и винаги изпитвате желание да се върнете към нея. Така 8 години по-късно се върнах и преинсталирах играта.
Започнах да търся добър сървър, в който да играя. След много проблеми мислех, че съм намерил този и веднага влязох, за да започна ново приключение. Създадох стария си боец, този, с когото в продължение на много години имаше красиви и трудни времена, но той винаги беше там в битката до мен и се бореше за мен. И тогава дойде славният момент, след толкова години, да слушам отново тази мелодична музика на Talking Island и да виждам 1 лвл. гремлини, които ме гледат и търпеливо чакат първия си хит. Натискам F1 и гремлинът веднага умря, боецът ми светеше ярко в слава! Да беше вярно !! Току-що преминах през първото си ниво от многото, които щяха да дойдат.
Часове след часове, дни след дни се наслаждавах на тази прекрасна игра, която дори и след почти 15 години изобщо не бе загубила старата си слава (мислех си по това време). Няколко дни след старта и преди ниво 80 се опитвах да вляза само за да разбера, че нямам достъп до сървъра. Търсейки отговор прочетох на уебсайта им, че са СПРЕЛИ сървъра. Мислех си „как може да ми се случи това, загубих цялата работа, която бях свършил за толкова много дни“. Старите играчи в старите времена не знаехме какво означава WIPE.
След първото си разочарование се убедих, че просто нямах късмет и може би съм започнал да играя в последните дни на сървъра, без да го знам. Желанието ми да играя Lineage II след толкова години нямаше просто да изчезне с един WIPE. Сега бях сигурен, че искам да започна отначало, така че ще имам години да се наслаждавам на тази страхотна игра, дори ако трябваше да започна от нулата. Така пресъздадох акаунта си и моя герой, и срещнах за пореден път симпатичния гремлин на 1-во ниво, който ме чакаше да започна новото си приключение.
За съжаление след известно време, може би 1-2 месеца по-късно, сървърът отново направи WIPE.
Крещя на екрана си „ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО, те правят рестарт след 2 месеца, НО ЗАЩО?“. Започнах да търся статии във форуми. Четох и изчислявах датите между рестартите на много сървъри и тогава разбрах … мизерната и жестока реалност, която създадоха почти всички. Те жертваха тази прекрасна игра, почти системно я „изнасилват“ върху олтара на парите. Разбрах, че в крайна сметка Lineage II беше превърната в играчка, която сводникът и експлоатира, обезценява я и унищожава всеки ден, само за да печели повече и повече пари, без уважение и без ограничение. Тогава бях наистина разочарован. Това неудовлетворение и тъга се превърнаха в гняв и тогава си дадох обещанието да направя всичко възможно, за да създам уникален сървър, който да върне блясъка и смисъла в тази прекрасна игра, която всички обичахме, в Lineage II. И така създадох L2 Warland!
В реалния си живот съм изпълнителен директор на 2 технологични компании в Европа, аз съм софтуерен инженер и знам, че любовта ми към програмирането може да осигури основата за създаването на този уникален сървър на име Warland.
От началото на Warland аз поставих десетки правила за себе си, две от най-важните бяха:
1. Warland да има ДЪЛЪГ ДЪЛЪГ живот и затова обещах на всички вас, че минималният живот на Warland ще бъде 3 години и
2. Направих избора да запазя сървъра от корупция, затова реших да не приемам дарения за елементи, ниво, куести, енчантване +++ и т.н., и да активирам само VIP / BLESS акаунти. От самото начало предплатих разходите си за сървъра през моите компании за всичките 3 години, така че животът на Warland да няма нищо общо с финансовото му състояние.
През март приключиха 3-те години на датата на включване на сървърите на Warland за първи път. Това беше денят, в който моето дете пое дъх, това беше началото на дълго, трудно, но в същото време прекрасно пътешествие, което ние, всички вие и аз преживяхме цели 3,5 години.
През цялото това време бях призван да взимам трудни решения, някои от тях бяха правилни, а други грешни, но винаги с фокус към играчите и сървъра. Съответно да бъда справедлив към всеки, докато съм опитвам се да дам всичко от себе си 365 дни в годината, 7 дни в седмицата … Това е истински факт !!!
Но истината е, че обичах всички, онези, с които се разбирахме и тези, с които имахме разногласия. Защото всички заедно направихме L2 Warland такъв, какъвто е днес, всички създадвахме, развивахме се и дадохме живот на този прекрасен сървър. Без вас всички, Warland НИКОГА не би могъл да бъде това, което е днес.
Време е да завършиме това пътуване за 3,5 години и да затвориме първия цикъл.
Имам удоволствието да съобщя, че на 20 септември 2019 г. Warland ще направи WIPE и ще започне нова ера, НОВ ДЪЛЪГ ЦИКЪЛ, на който ще имате възможност да се наслаждавате с ГОДИНИ!
Отсега нататък всички БАНОВЕ за всички акаунти във Warland и Facebook се премахват. Докато новият сървър не се стартира, Reward Crystal Scrolls ще се дават всеки ден с енчант лимит от +18, така че можете да направите +18 вашите итеми и да се насладите на вашите герои още няколко дни, преди началото на новото ни голямо и славно пътуване!

Възползвайте се от това кратко време, за да настроите клиента си, за да може да се свърже с Warland и с новата система за сигурност Zeus Guard, така че да не губите време в последния момент.
Всички промени, направени напоследък за постигане на минимален баланс след 3 години онлайн, ще бъдат премахнати в новия стартъп и Warland ще започне с основните си настройки, каквито познавахме и харесвахме.
Следните промени ще бъдат премахнати.
1. Crystal Scrolls,
2. Max Limit +18, ще се върне към +16,
3. Кървави воини и това, което е свързано с тях, като статистики,
4. Временни епици и т.н.

Повече подробности ще бъдат публикувани на официалния уебсайт до датата на новото стартиране.
Кажете на приятелите си и се пригответе за това прекрасно ново пътуване.

С чест и уважение,
Вашият Админ Зевс !!!