Hello Warlanders , Zeus Here !!!

Πριν 3.5 ολόκληρα χρόνια γεννήθηκε ένας Lineage2 Server με την ονομασία L2Warland. Ο Warland έγινε πραγματικότητα από μία υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου, λίγους μήνες νωρίτερα. Πριν σας αναφέρω την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου, θα ήθελα να σας εξηγήσω τον λόγο, για τον οποίο δόθηκε αυτή η υπόσχεση.

Όπως όλοι μας, έτσι και εγώ ήμουν ένας κλασικός OLD School Lineage2 Player που μεγάλωσε και αγάπησε αυτό το παιχνίδι, σε εποχές που το να σκοτώνεις ένα Monster στο Cemetery ήταν μεγάλη ικανοποίηση. Ήταν οι εποχές, που μόλις ανακαλύπταμε έναν τελείως καινούργιο κόσμο, έναν ανοιχτό κόσμο, χωρίς περιορισμούς, που ποτέ πριν δεν υπήρξε σε άλλο παιχνίδι. Ήταν ένας νέος τρόπος, για να παίζεις videogames, ένας κόσμος που δεν είχες να βάλεις μία μπαλίτσα σε ένα καλάθι , αλλά να αντιμετωπίσεις άλλους ανθρώπους, μαχητές, με λογική και στρατηγική που κανένα NPC, δεν θα μπορούσε να έχει. Για να το καταφέρεις αυτό, έπρεπε να εργαστείς πραγματικά πάνω στον μαχητή σου, έπρεπε να βρεις ανθρώπους, που θα σε υποστήριζαν πάνω στις μάχες, να δημιουργήσεις CLANS, που, στο τέλος, τις ένιωθες σαν πραγματική οικογένεια, φίλους , αδελφούς και έρωτες.

Όπως είπα και πριν, έπαιζα Lineage2, πολλά χρόνια πριν, για περίπου 8 χρόνια, έπειτα ήρθε ο κορεσμός, οι οικογενειακές υποχρεώσεις , η ανάγκη για επιβίωση,οπότε και σταμάτησα να παίζω Lineage2 για αρκετά χρόνια. Βέβαια, εφόσον διαβάσεις αυτό εδώ το κείμενο, θα ξέρεις καλύτερα από εμένα, πως το Lineage2 δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι ένας μεγάλος έρωτας, που ποτέ δεν τον ξεχνάς και πάντα νιώθεις την επιθυμία να επιστρέψεις σε αυτόν. Έτσι, και εγώ μετά από αποχή περίπου 5-8 ετών εγκατέστησα ξανά το Lineage2.

Ξεκίνησα να ψάχνω έναν καλό server για να παίξω και μετά από πολύ κόπο, πίστεψα πως βρήκα έναν, οπότε και ξεκίνησα αυτή την νέα περιπέτεια. Δημιούργησα τον παλιό μου μαχητή, αυτόν, με τον οποίο, για πολλά χρόνια, περάσαμε όμορφες και άσχημες στιγμές , αλλά ήταν πάντα πίστα δίπλα μου και μάχονταν για εμένα. ΝΑΙ !!! Μετά από 8 χρόνια, άκουσα, ξανά, αυτή την μελωδική μουσική του Talking Island και είδα ξανά μετά από τόσα χρόνια τα Gremlin 1 lvl να με κοιτάνε και να περιμένουν το πρώτο μου hit, και πάτησα το F1 το Gremlin πέθανε και ο μαχητής μου φεγγοβόλησε, είναι πραγματικότητα , πήρα το πρώτο μου Level από τα πολλά που θα ακολουθούσαν.

Ώρες με τις ώρες , μέρες με τις μέρες απολάμβανα ξανά αυτό το υπέροχο παιχνίδι, που ακόμα και μετά από σχεδόν 15 χρόνια, δεν είχε χάσει ούτε λίγο από την παλιά του δόξα (έτσι νόμιζα). Μετά από μερικές ημέρες και πριν φτάσω τα 80 level, διαπιστώνω, μια μέρα, πως δεν έχω πρόσβαση στον Server , πηγαίνω στην σελίδα του και διαβάζω πως έκανε WIPE !!!. Σκέφτομαι, μα πως είναι δυνατόν, να μου συνέβη αυτό , να έχασα την εργασία, που έκανα τόσες ημέρες, μέσα σε μία στιγμή!Παλιά ,δεν “ξέραμε” τι θα πει WIPE ·μετά την πρώτη απογοήτευση, πείθω τον εαυτό μου, πως απλά “έτυχε” , πως ήμουν απλά άτυχος και “έτυχε” να ξεκινήσω, όταν ο Server ήταν στο τελείωμα του.

Η όρεξη μου να παίξω Lineage2, μετά από τόσα χρόνια δεν θα έσβηνε απλά με ένα WIPE, οπότε πλέον ήμουν σίγουρος, πως θα ξεκινήσω από την αρχή του Server, οπότε και θα έχω χρόνια μπροστά μου να απολαύσω αυτό το υπέροχο παιχνίδι, έστω και αν θα έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή, μιας και είχα χάσει όλη την προηγούμενη δουλειά που είχα αφιερώσει για τον μαχητή μου. Δημιουργώ τον λογαριασμό και τον μαχητή μου και ξανά γνωρίζω το συμπαθέστατο Gremlin του 1 Level ,που με περίμενε, ώστε να ξεκινήσω την νέα μου περιπέτεια.

Δυστυχώς μετά από λίγο καιρό, ίσως 1-2 μήνες αργότερα ο Server κάνει πάλι WIPE !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ φωνάζω, μέσα σε 2 μήνες πάλι WIPE, μα γιατί; Τότε αρχίζω και ψάχνομαι καλύτερα, διαβάζω άρθρα σε Forum, διαβάζω και υπολογίζω τις ημερομηνίες, ανάμεσα στα WIPE, σε πολλούς servers και τότε αντιλαμβάνομαι την άθλια και ωμή πραγματικότητα, που είχαν δημιουργήσει σχεδόν όλοι οι Servers: θυσίασαν αυτό το υπέροχο παιχνίδι , σχεδόν το “βίαζαν” ,συστηματικά πάνω στο βωμό του χρήματος.

Διαπίστωσα, πως τελικά το Lineage2 είχε μετατραπεί σε μία ιερόδουλη, που ο νταβατζής της την εκμεταλλεύονταν καθημερινά , την είχε απαξιώσει , την είχε καταστρέψει , την είχε βρωμίσει, μόνο και μόνο για το χρηματικό κέρδος, χωρίς κανέναν σεβασμό , χωρίς κανένα όριο.

Τότε, πραγματικά στεναχωρήθηκα αφάνταστα και απογοητεύτηκα. Αυτή η απογοήτευση και η στεναχώρια μετατράπηκε σε θυμό και τότε έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου να κάνω τα πάντα , ότι περνάει από το χέρι μου να προσπαθήσω να δημιουργήσω έναν μοναδικό Server, που θα επιστρέψει την λάμψη και την καθαρότητα σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε , στο Lineage2. Έτσι και δημιουργήθηκε ο Warland !!!.

Στην πραγματική μου ζωή είμαι CEO σε δύο εταιρίες τεχνολογίας στην Ευρώπη, είμαι Software Engineer και η αγάπη μου για τον προγραμματισμό, θα μπορούσε να προσφέρει τις βάσεις για την δημιουργία αυτού εδώ του Server.

Από την αρχή του Warland, έθεσα δεκάδες κανόνες στον ίδιο μου τον εαυτό, δύο από τους πιο σημαντικούς ήταν:

1. το LONG LONG LONG life του Warland, οπότε και υποσχέθηκα σε όλους σας πως η ελάχιστη διάρκεια ζωής του Warland θα είναι 3 χρόνια και

2. την επιλογή να κρατήσω τον server καθαρό, μακρυά από curruption. Έτσι, πήρα την απόφαση να μην δέχομαι donations για Items, Level, Quest, Skills +++ etc, only VIP/BLESS Accounts, για αυτό τον λόγο και πλήρωσα, μέσω των εταιριών μου, το κόστος όλου του Server και για τα 3 χρόνια εξαρχής, ώστε να μην έχει σχέση η διάρκεια ζωής του Warland, με την οικονομική του κατάσταση.

Τα 3 χρόνια ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο 2019, που ήταν η ημερομηνία που, για πρώτη φορά “άναψαν” οι Servers του Warland. Ήταν η ημέρα που για πρώτη φορά το “παιδί” μου πήρε την πρώτη του ανάσα , ήταν η εκκίνηση ενός μακρινού , δύσκολου, αλλά, ταυτόχρονα, υπέροχου ταξιδιού που όλοι μαζί , εγώ και όλοι εσείς θα ζούσαμε για 3.5 ολόκληρα χρόνια.

Όλο αυτόν τον καιρό, των 3.5 ετών, κλήθηκα να πάρω δύσκολες αποφάσεις , άλλες φορές σωστές , άλλες φορές λάθος , πάντα όμως με μοναδικό σκοπό την καθαρότητα και το καλό του server , με μοναδικό γνώμονα, να μην αδικήσω κανέναν, προσπαθώντας να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα !!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!.

Η αλήθεια είναι όμως πως σας έχω αγαπήσει όλους, με αυτούς που συμφωνούσαμε , αλλά και με αυτούς που διαφωνούσαμε, γιατί όλοι εμείς, όλοι μαζί κάναμε αυτόν τον server αυτό που είναι σήμερα, όλοι μαζί δημιουργήσαμε, εξελίξαμε και δώσαμε ζωή σε αυτόν τον υπέροχο Server που ονομάζετε Warland. Χωρίς όλους εσάς, δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ ο Warland να γίνει αυτό που σήμερα είναι, ο πραγματικά μοναδικός Server στην καρδιά όλων μας, σαν τον παλιό καλό καιρό , σαν τον καιρό που μάθαμε και αγαπήσαμε αυτό το υπέροχο παιχνίδι, το Lineage2.

Όπως όλα στην ζωή , έτσι και στον Warland ήρθε ο κορεσμός, ειδικά για ένα community που όλοι οι άλλοι servers το αναγκάσαν να μάθει να παίζει μόνο για 2 μήνες και να ξεχάσει την πραγματική απόλαυση του Lineage2, που είναι η μακριά διάρκεια ζωής, ήρθε λοιπόν η ώρα να ολοκληρώσουμε αυτή την διαδρομή των 3 ετών και 6 μηνών και να κλείσουμε τον αρχικό κύκλο.

Έχω την χαρά να σας ανακοινώσω πως στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 ο Warland θα κάνει WIPE και θα εκκινήσουμε μία νέα εποχή ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ που θα έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε για !!! ΧΡΟΝΙΑ !!!.

Από σήμερα αφαιρούνται όλα τα BAN για όλα τα accounts, εντός του Warland, αλλά και του Facebook. Μέχρι την νέα εκκίνηση του server θα δίνονται, καθημερινά, Reward Crystal Scrolls με το limit στο +18, για να μπορέσετε να κάνετε τα Items σας +18 και να απολαύσετε αυτές τις λίγες ημέρες ,πριν την εκκίνηση του νέου μεγάλου ταξιδιού τους αγαπημένους σας μαχητές, με Full Power.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το μικρό διάστημα, ώστε να ρυθμίσετε τον Client σας, να μπορεί να συνδεθεί στον Warland με το νέο σύστημα ασφάλειας, το Zeus Guard, ώστε να μην χάσετε χρόνο την τελευταία στιγμή.

Όλες οι αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα, για να υπάρξει ένα minimum balance, μετά από 3 χρόνια Οnline, θα αφαιρεθούν στην νέα εκκίνηση και ο Warland θα ξεκινήσει με τις βασικές του ιδιότητες, όπως τον γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Δηλαδή, θα αφαιρεθούν τα παρακάτω.

1. Crystal Scrolls, 2. Max Limit +18 , θα επιστρέψει στο +16 , 3. Bloody Warriors και ό,τι συνεπάγονταν με αυτά , όπως boost stats, farm areas 4. Time Limited Epics κτλ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα τοποθετηθούν στην κεντρική ιστοσελίδα, μέχρι και την ημερομηνία της νέας Εκκίνησης.

Ενημερώστε τους φίλους σας και προετοιμαστείτε για αυτό το νέο υπέροχο ταξίδι.

Με πραγματικά μεγάλη τιμή και σεβασμό,

ο δικός σας Admin Zeus !!!